Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Social Media Management

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων ενός σύγχρονου Φαρμακείου. Με έμφαση στη στρατηγική περιεχομένου, δημιουργούμε την ταυτότητα του brand σας.

Με στόχο την αναγνωρισιμότητα και τη δέσμευση, αυξάνουμε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.Με εξατομικευμένες καμπάνιες και στρατηγικές, το Φαρμακείο σας γίνεται το επίκεντρο των κοινωνικών μέσων. Και ο πελάτης; Βρίσκεται στον πυρήνα της επικοινωνίας μας.Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα του brand σας.Είμαστε στο χώρο του Φαρμάκου πολλά χρόνια και γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες.

Πόσο σημαντικά είναι τα social media για το φαρμακείο σας ;

Όλοι οι πελάτες σας ξοδεύουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο και περισσότερο στα social media. Το φαρμακείο σας βρίσκεται εκεί; Και αν ναι με επαγγελματικό τρόπο;

 
 
 
 
 

Στρατηγική

Τίποτα δεν γίνεται στη τύχη. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την στρατηγική που θα αναβαθμίσει την παρουσία σας.

Πωλήσεις

Σκοπός για την προβολή του φαρμακείου σας είναι οι πωλήσεις, και αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε.

Περιεχόμενο

Οι αναρτήσεις δημιουργούνται από επαγγελματίες γραφίστες και πριν κοινοποιηθούν ελέγχονται από το τμήμα Marketing.

Επικοινωνία με πελάτες

Ενημερώστε τους πελάτες σας για νέες παραλαβές και προσφορές.

Εμπειρία

Το μεγαλύτερο ποσοστό από την ομάδα μας προέρχεται από τον χώρο του φαρμάκου σε διάφορες ειδικότητες.

Διαγωνισμοί

Διοργάνωση διαγωνισμών που δεν δίνετε απλά δώρα, αλλά αποκτάτε νέους πιστούς πελάτες.

Οφέλη

Στη σύγχρονη εποχή, όπου η τεχνολογία και ο ψηφιακός κόσμος έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας, τα social media αποτελούν έναν βασικό πυλώνα στρατηγικής για την ανάπτυξη ενός φαρμακείου.

Οι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ των φαρμακείων και των πελατών τους, δημιουργώντας μία γέφυρα επικοινωνίας που προσφέρει άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση. Μέσω των κοινωνικών δικτύων, τα φαρμακεία μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερώνουν για προσφορές, νέες αφίξεις, αλλά και για σημαντικές ενημερώσεις σχετικά με τον κλάδο της υγείας.

Τα social media αποτελούν μια ζωτική εργαλειοθήκη για την ανάπτυξη ενός φαρμακείου, δημιουργώντας έναν κόσμο ευκαιριών για επικοινωνία, προβολή και στενότερη σχέση με το κοινό του.

Contact Us

Επικοινωνήστε μαζί μας