Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Pharmalink

Αποτελεί τον αξιόπιστο σύμμαχο κάθε φαρμακοποιού, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που αναβαθμίζουν την καθημερινή λειτουργία του φαρμακείου.

Pharmalink

Τί είναι το Pharmalink

Η ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή μας αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο που συγκεντρώνει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας με τις Φαρμακαποθήκες και τους πελάτες του Φαρμακείου σας. Αναλαμβάνει να επιλύσει τα μικρά καθημερινά προβλήματά  με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο με χρήση τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης. 

Όλες οι σημαντικές ανάγκες του φαρμακείου σε ΜΙΑ εφαρμογή.

‘Eνα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που κάνει τη καθημερινότητα του φαρμακοποιού πολύ πιο άνετη και αποδοτική, επιτρέποντάς του να εστιάζει στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης στους πελάτες του.

 
 
 
 
 

Σύνδεση με Β2Β

Συνδεθείτε αυτόματα σε το Β2Β όλων των Φαρμακαποθηκών που συνεργάζεστε

Αναζήτηση σκευάσματος

Συμπληρώστε το BARCODE του σκευάσματος και αυτόματα θα ενημερωθούν όλες οι Φαρμακαποθήκες σας και ενημερώνεστε ποιά από αυτές θα το αποστείλει.

Άμεση κλήση

Με ένα κλικ η φαρμακαποθήκη ενημερώνεται και σας καλεί χωρίς να περιμένετε στην αναμονή

Επικοινωνία με πελάτες

Ενημερώστε τους πελάτες σας για την παραλαβή του σκευάσματος που περιμένουν στέλνοντας ένα SMS

Ημερήσιες Προσφορές

Ενημερωθείτε για τις προσφορές των Φαρμακαποθηκών χωρίς να ψάχνετε mail και SMS

Τεφτέρι

Διαχειριστείτε τα χρήματα που σας οφείλουν οι πελάτες σας και ενημερώστε τους με sms για την οφειλή τους. Ξεχάστε το μπλοκάκι.

Πως λειτουργεί

Κατεβάζετε την εφαρμογή και την κάνετε εγκατάσταση.

Για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή συμπληρώνετε τα στοιχεία του Φαρμακείου και επιλέγετε τις Φαρμακαποθήκες που συνεργάζεστε.

Η εφαρμογή θα εμφανίζεται σε μικρό παράθυρο στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης σας χωρίς να εμποδίζει τις υπόλοιπες λειτουργίες στον υπολογιστή σας. Θα μπορείτε να την ελαχιστοποιήσετε ή να την εμφανίσετε όποτε θέλετε. 

Contact Us

Επικοινωνήστε μαζί μας