Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Τεχνική Υποστήριξη για Φαρμακαποθήκες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των σέρβερ, των δικτύων και των υπολογιστών σας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της Φαρμακαποθήκης σας.

Όταν παρουσιάζεται μηχανογραφικό πρόβλημα στο Φαρμακείο σας πρέπει να λύνεται άμεσα!

Η άμεση υποστήριξη σε θέματα προβλημάτων μηχανογράφησης είναι ζωτικής σημασίας για ένα φαρμακείο. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα και την λειτουργία των επιχειρήσεων, ένα τεχνικό πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια στην ροή των εργασιών και τις διαδικασίες ενός φαρμακείου. Τα διακυβεύματα είναι υψηλά: από την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διαχείριση των αποθεμάτων, μέχρι την επεξεργασία παραγγελιών και τις συναλλαγές. Έτσι, η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων μηχανογράφησης είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία, καθώς και για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Ταχύτητα & Εμπειρία στη Μηχανογράφηση Φαρμακαποθηκών.

Στη Strategy Nest, έχουμε αφιερώσει χρόνια στη βελτίωση και την εξειδίκευση των διαδικασιών μηχανογράφησης για φαρμακεία και φαρμακαποθηκες. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης, ειδικά σε έναν τομέα όπου η άμεση ανταπόκριση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Επισκευή Υπολογιστών
Εγκατάσταση-Υποστήριξη Servers
Δίκτυα Ενσύρματα-Ασύρματα
UPS
Υπολογιστές-Εκτυπωτές-Ταμειακές
Bαckup
Τηλεφωνικά Κέντρα
Ασφάλεια συστημάτων
STRATEGY NEST

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη