Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Email marketing

Το email marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία και την ανάπτυξη ενός φαρμακείου. Σας επιτρέπει να διατηρείτε τη σύνδεση με τους πελάτες σας, να προωθείτε τα προϊόντα σας και να ενημερώνετε το κοινό σας σχετικά με θέματα υγείας.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
  1. Διατήρηση των πελατών: Ένα newsletter επιτρέπει στο φαρμακείο σας να διατηρεί επαφή με τους πελάτες του. Μπορείτε να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την πρόληψη ασθενειών, τις νέες παραλαβές, και πολλά άλλα, προσφέροντας έναν λόγο για τους πελάτες σας να επισκέπτονται το φαρμακείο σας και να σας παραμένουν πιστοί.

  2. Προώθηση προσφορών και εκπτώσεων: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το newsletter για τη διαφήμιση ειδικών προσφορών, εκπτώσεων και προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά. Αυτό ενθαρρύνει τους πελάτες να επισκεφθούν το φαρμακείο σας και να αγοράσουν προϊόντα.

  3. Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του φαρμακείου: Μέσω του newsletter μπορείτε να προβάλλετε το λογότυπο και το όνομα του φαρμακείου σας. Αυτό βοηθά στη διαμόρφωση ενός αναγνωρίσιμου brand και στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών.

  4. Εκπαίδευση και ενημέρωση: Το newsletter σας επιτρέπει να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τα τελευταία νέα στον χώρο της υγείας και των φαρμάκων. Μπορείτε να παρέχετε συμβουλές υγείας και πληροφορίες που ενδιαφέρουν το κοινό σας.

  5. Κοινωνική αλληλεπίδραση: Το newsletter σας μπορεί να δημιουργήσει κοινωνική αλληλεπίδραση, καθώς περιλαμβάνετε ερωτήσεις, διαγωνισμούς ή προτάσεις συμμετοχής στην κοινότητα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ του φαρμακείου σας και των πελατών σας.

Services

Ενδιαφέρομαι