Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Ποιά είναι η παρουσία σου στο διαδίκτυο;

Ας εξετάσουμε δύο πραγματικά σενάρια που αποκαλύπτουν τις πολλαπλές πτυχές αυτής της διαδικασίας και τη σημασία της επιλογής του σωστού εταίρου για τη διαχείριση της ψηφιακής μας ταυτότητας.

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, η παρουσία ενός φαρμακείου στα social media δεν είναι απλώς σημαντική – είναι απαραίτητη. Η Strategy Nest κατανοεί την αξία της σωστής ψηφιακής στρατηγικής και είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τον δρόμο.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Σενάριο 1: Ως φαρμακοποιός, αποφάσισα να δημιουργήσω μια σελίδα στο Facebook για το φαρμακείο μου, πιστεύοντας ότι θα μπορούσα να τη διαχειριστώ μόνος μου. Αρχικά, την παρακολουθούσα συχνά, αλλά με τον καιρό, λόγω αυξημένων εργασιακών απαιτήσεων, δεν βρήκα αρκετό χρόνο να ασχοληθώ με αυτήν.

Σενάριο 2: Η βοηθός μου στο φαρμακείο ανέλαβε τη διαχείριση της σελίδας, διότι ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει από social media. Ωστόσο, αυτό θυμίζει λίγο την περίπτωση ενός ατόμου που έχει σπουδάσει marketing και προσπαθεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε ένα φαρμακείο – δεν είναι πάντα ιδανικό.

Είναι σαφές ότι όλοι μας διαθέτουμε μια καθημερινή παρουσία στα social media, και το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες μας. Επομένως, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να αποφασίσουμε πώς θα διαμορφώσουμε την ψηφιακή μας παρουσία, καθώς αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την εικόνα και τη φήμη του φαρμακείου μας στο διαδίκτυο.