Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00
+30 211-414-9780

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των σέρβερ, των δικτύων και των υπολογιστών σας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του φαρμακείου σας.

Το cloud backup είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για κάθε φαρμακείο

Ασφάλεια Δεδομένων

 Προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση σημαντικών δεδομένων. Εξασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα είναι ασφαλή και προστατευμένα από φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες ή κυβερνοεπιθέσεις. Δεύτερον, το cloud backup επιτρέπει την ευκολία πρόσβασης στα δεδομένα από οποιοδήποτε σημείο, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή όταν είναι απαραίτητη η απομακρυσμένη εργασία.

Αποτελεσματική χρήση

Για να είναι αποτελεσματική η χρήση του cloud backup σε ένα φαρμακείο, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη ορισμένες προφυλάξεις. Αυτές περιλαμβάνουν:

1. **Κρυπτογράφηση Δεδομένων:** Εξασφαλίζοντας ότι όλα τα δεδομένα που ανεβαίνουν στο cloud είναι κρυπτογραφημένα, προστατεύοντας τα έτσι από μη εξουσιοδοτημένες προσβάσεις.

2. **Επιλογή Αξιόπιστου Παρόχου Cloud Services:** Είναι κρίσιμο να επιλεγεί ένας πάροχος με αποδεδειγμένη φήμη στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των υπηρεσιών του.

3. **Τακτικές Ενημερώσεις και Συντήρηση:** Η διασφάλιση ότι το σύστημα cloud backup ενημερώνεται τακτικά και υπόκειται σε συχνές επιθεωρήσεις για την αποφυγή τυχόν ευπαθειών.

Με την εφαρμογή αυτών των μέτρων, το cloud backup μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τη διαχείριση και προστασία των κρίσιμων δεδομένων ενός φαρμακείου.

Basic

22(50GB)Ανά Μήνα
Εγκατάσταση
Παρακολούθηση της διαδικασίας
Αποστολή mail ενημέρωσης
Τηλεφωνική υποστήριξη

Pro

26(80GB)Ανά Μήνα
Εγκατάσταση
Παρακολούθηση της διαδικασίας
Αποστολή mail ενημέρωσης
Τηλεφωνική υποστήριξη

Gold

28(100GB)Ανά Μήνα
Εγκατάσταση
Παρακολούθηση της διαδικασίας
Αποστολή mail ενημέρωσης
Τηλεφωνική υποστήριξη

Όταν παρουσιάζεται μηχανογραφικό πρόβλημα στο Φαρμακείο σας πρέπει να λύνεται άμεσα!

Η άμεση υποστήριξη σε θέματα προβλημάτων μηχανογράφησης είναι ζωτικής σημασίας για ένα φαρμακείο. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα και την λειτουργία των επιχειρήσεων, ένα τεχνικό πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια στην ροή των εργασιών και τις διαδικασίες ενός φαρμακείου. Τα διακυβεύματα είναι υψηλά: από την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διαχείριση των αποθεμάτων, μέχρι την επεξεργασία παραγγελιών και τις συναλλαγές. Έτσι, η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων μηχανογράφησης είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία, καθώς και για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Ταχύτητα & Εμπειρία στη Μηχανογράφηση Φαρμακείων

Στη Strategy Nest, έχουμε αφιερώσει χρόνια στη βελτίωση και την εξειδίκευση των διαδικασιών μηχανογράφησης για φαρμακεία. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης, ειδικά σε έναν τομέα όπου η άμεση ανταπόκριση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Επισκευή Υπολογιστών
Εγκατάσταση-Υποστήριξη Servers
Δίκτυα Ενσύρματα-Ασύρματα
UPS
Υπολογιστές-Εκτυπωτές-Ταμειακές
Backup
Τηλεφωνικά Κέντρα
Ασφάλεια συστημάτων
STRATEGY NEST

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη